Kockens val
Här hittar du de allra bästa rätterna på menyn!
Förrätter
Tandoori- och grillsizler
Samtliga rätter serveras med stekt saffransris, färska grönsaker, Restaurang Namastes special-tandoorisås (innehåll: cashewnötter, mjölk och grädde) och pressad citron.
Masalarätter
Rätter som görs på en marinad baserad på yoghurt, cashewnötter och en kryddblandning (innehåller cashewnötter och mjölk).
Balti Spicy
Balti är en kryddblandning från norra Indien som blandas med curry och örter i en sås. Detta ger en mellanstark och krämig smak. Innehåller även bitar av färsk lök och paprika.
Korai Spicy
Korai är en stark kryddblandning med chili och ingefära. Blandat i en sås baserad på tomat, örter och kokosflingor uppnås en frisk stark smak.
Kycklingrätter
Biffrätter
Lammrätter
Räk- och fiskrätter
Wokrätter
Vegetariska rätter
Traditionella curryrätter
Thali
Naan
Traditionellt indiskt bröd som bakas i en Tandooriugn.
Dryck
3 rätters meny
Tillbehör och såser
Tillbehör och såser